Wordt ook verliefd op huidverzorging met al het goede
uit de Provence!

De ingrediënten voor de producten van Les Gavots de Provence zijn zorgvuldig geselecteerd uit het rijke bouquet aan bloemen, planten en kruiden waardoor de Provence zo bekend is. Ze bestaan uit plantenoliën, bloemenwaters, etherische oliën, plantenextracten en vruchtenextracten. Als conserveringsmiddel worden ook etherische oliën gebruikt en een puur natuurlijk grapefruit-extract.
Uiteraard hebben de producten van Les Gavots een verrukkelijke geur waarin u de Provence direct herkent. Maar, wat veel belangrijker is, de heilzame werking die in de bloemen, planten en kruiden aanwezig is, biedt de doeltreffende verzorging welke de mens van nature nodig heeft. Les Gavots is niet 'op basis van natuurlijke ingrediënten', nee, het is vrijwel 100% natuurlijk! Het gehalte aan actieve ingrediënten is zo hoog, dat deze uw huid ècht verzorgen.
Minerale oliën, synthetische conserveringsmiddelen, parfumstoffen, emulgatoren en kleurstoffen vindt u niet in Les Gavots de Provence. Hierdoor is een vervelende reactie van uw huid vrijwel niet mogelijk.

Gun uw huid pure verzorging van de natuur zelf.
Gun haar Les Gavots de Provence!

 

 

Maand aktie.

Informeer welke leuke aktie we deze maand

voor u hebben

Bezoek Carolus huidverzorging voor een heerlijke en resultaatgerichte huidbehandeling. Na een analyse krijgt u een grondige reiniging van de huid, waarna zij wordt verzorgd met intensief werkende extracten en maskers die ook allemaal ingrediënten uit de Provence bevatten. Hierna volgt een heerlijke gezichtsmassage. Bovendien ontvangt u tijdens het masker een armmassage.
Meer info op www.lesgavots.nl
Beauté de Provence!
Wij informeren u graag over alle mogelijkheden die
Carolus Huidverzorging u kan bieden.
Mail ons of loop gewoon eens bij ons binnen.

Openingstijden

MA:-13:00-17:0019:00-21:30
DI:9:00-12:3013:00-17:0019:00-21:30
WO:-13:00-17:00
DO:-13:00-17:0019:00-21:30
VR:even weken13:00-17:00
ZA:in overleg

Afspraak maken

Esther:
TEL: 06.43.71.05.78

Tip van de dag

Mail contact aanvraag:

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]